Coyote

Het Restaurant

Wine in the City werd als wijnbar opgericht in 2007. Op initiatief van Eddy Münster, een chef-kok met erkend talent, werd deze wijnkelder, die al jaren een bron van plezier is voor de Brusselaars, in 2012 ook een eetkelder. Achter het fornuis verwent Chef Eddy nu de smaakpapillen van de wijnliefhebbers.

Lees meer
De Winkel

In harmonie met ons restaurant Wine in the City, stelt onze gelijknamige winkel zijn wijnschatten tentoon in een specifieke ordening volgens onze specialiteit: food and wine matching. Zoek je favoriete flessen, gegroepeerd volgens de categorie gerechten die bij hun en hun smaak past...

Lees meer
Chef aan huis

Bied uzelf een gastronomische culinaire ervaring aan zonder het comfort van uw huis te verlaten.

Onze privéchef Eddy Münster biedt u een symfonie van smaken en lekkernijen die al uw zintuigen zullen prikkelen. Laat u meenemen op een unieke smaakreis, waar elke hap een waar genot is. Reserveer nu uw gepersonaliseerde gastronomische ervaring en ontdek het plezier van het ontvangen van een chef-kok bij u thuis, voor onvergetelijke momenten.

Lees verder

Het beste etablissement

Het beste etablissement dat we hebben mogen proeven tijdens deze lockdown!
We kozen voor het moederdagmenu, alles was heerlijk en verfijnd 🙂 kortom een ​​genot

Ouishe

Heel fijn en vooral uitstekend

Heel fijn en vooral uitstekend.
Ik raad ten zeerste aan ! Sommelier aan de top! Bedankt voor deze ontdekkingen!

Regmalt

Onze nationale trots!

Hoe lief en goed is het in deze Stad en meer nog in deze wereld om te weten dat er op ons goede oude plein in Jette een plek blijft die leeft op het ritme van respect voor iedereen.
Respect voor gasten, respect voor de wijnstok, respect voor voedsel. Een staf die niemand kan beoordelen, want ze zijn meesters in hun kunst. Natuurlijk heeft kwaliteit een prijs, maar deze is het echt waard. Voor de geboden kwaliteit en met respect voor degenen die het maken.
Met of zonder onze mening vliegen ze al ver voorbij de adelaars. Ze zullen naar de engelen gaan. juichen!!!

AlexisS2210

Stuur ons een bericht