Restaurant

Wine and the City ontstaat in 2007 als een wijnbar. Op initiatief van de vermaarde en getalenteerde chef-kok Eddy Münster wordt de populaire Brusselse wijnkelder in 2012 ook een ‘eetkelder’. Achter het fornuis verwent chef Eddy de papillen van de wijnliefhebbers nu met zijn unieke gave om gerechten...

meer te weten

Le comptoir

Sinds 1 juli 2018 brengt Le Comptoir leven in de brouwerij op het verkeersvrije Spiegelplein in Jette. In de wijn- en tapasbar met een groot, aangenaam terras kunt u desgewenst ‘al fresco’ samen genieten van de lekkere gerechtjes van chef-kok Eddy Münster, de trotse houder van een Michelinster...

meer te weten

De winkel

Net zoals ons restaurant Wine in the City biedt onze gelijknamige winkel zijn heerlijkheden aan volgens een indeling die aansluit op onze specialiteit: de overeenstemming tussen de gerechten en de wijnen. U vindt dus uw favoriete flessen gegroepeerd volgens de categorie van de gerechten...

meer te weten
De chef

Dertig jaar in de keuken hebben van chef-kok Eddy Münster een echte alchemist van smaken gemaakt. Als winnaar van de titel Jeune Espoir en 2000 Delta Bronze verfijnt hij in de jaren erna zijn creatieve keuken, gebaseerd op de vruchten van de aarde en de zee.

In 2017 krijgt Eddy Münster de felbegeerde Michelinster, die de kwaliteit en de originaliteit van zijn keuken in de annalen opneemt en die van zijn restaurant de enige wijnbar met een ster in België maakt.

Omdat hij zijn liefde voor wijn en lekker eten nog meer wil delen, opent onze chef in 2018 Le Comptoir. Deze wijn- en tapasbar geeft het verkeersvrije Spiegelplein in Jette een populaire plek met een gezellige sfeer, die fijnproevers op zoek naar nieuwe smaken op hun wenken bedient.

Témoignages

Très bon moment, plaisir pour les papilles , belles assiettes, beaucoup de finesse et de saveurs, merci chef! Mention spéciale pour le sommelier Pana qui nous a proposé des accords mets-vins personnalisés et nous a transmis sa passion.

Nathalie Appaerts / on facebook

Témoignages

Tout ce que j’attends d’une bonne équipe dans le secteur de l’hospitalité: l’excellence dans les assiettes et les verres; chaque fois une découverte pour le palet.

Max Brouns / on facebook

Témoignages

Nous y sommes en ce moment.... Excellent accueil, cuisine délicieuse avec une explosion de saveurs en bouche accompagnée de vin adaptés aux différents plats et surprenants à la fois.

Nathalie Libert / on facebook
Thuischef

Onze thuischef

Verwen uw genodigden met de aanwezigheid van een sterrenchef op uw privéavond of evenement. Eddy Münster, houder van een ster in de Michelingids, brengt zijn keuken bij u binnen voor een exclusieve maaltijd, die zeer in de smaak zal vallen bij uw gasten – zowel familieleden als businesspartners zijn.

Chef-kok Eddy staat bekend om zijn talent om gerechten en wijnen op elkaar af te stemmen, zoals blijkt uit het succes van zijn sterrenrestaurant Wine in the City. Hij wordt vergezeld door zijn meester-sommelier Panagiotis Kokalas, die drie jaar na elkaar is verkozen tot beste sommelier van Brussel. Breng uw papillen en uw tafelgezelschap in vervoering tijdens een onvergetelijke avond.

Levering

Bestellen en laten bezorgen of bestellen en ter plaatse ophalen
wijnlevering op de 19 gemeenten voor een minimum van 50 €

bel +32 2 420 09 20
Oenologie

Oenologiecursus vanaf september

De lessen worden om 20:00 uur in het Frans gehouden in Wine in the City.
We bieden een koude maaltijd aan tijdens de laatste les (+ een beetje speelse beoordeling).
Prijs: 200 € p / p voor de module van 4 gangen. Uw registratie zal pas na betaling worden gevalideerd. Niet-restitueerbaar bedrag in geval van afwezigheid.
Registratie en informatie: 02 / 420.09.20. , info@winethecity.be of op de site.

Dates 2018
Cadeaubon

Bied een cadeaubon

Je kunt ook de smaakpapillen van je geliefden vullen door een goed geschenk aan te bieden waarvan je de waarde kiest.

bekijk de cadeaubonnen

Contact

Wine in the City
Place Reine Astrid 34
1090 Jette
België

+32 2 420 09 20
+32 2 420 03 20

Infos

Betaling: American Express, contant, visum, Mastercard, bankpas, maestro

gratis wi-fi
cateringservice
diensten: avondeten, lunch
terras
airconditioning
openbare ondergrondse parkeergarage

Reservering

U kunt boeken met de volgende methode.

Van 15 tot 25 personen, organiseer een evenement
en privatiseer onze vestiging:

Bel: +32 2 420 09 20