Wine and the City ontstaat in 2007 als een wijnbar. Op initiatief van de vermaarde en getalenteerde chef-kok Eddy Münster wordt de populaire Brusselse wijnkelder in 2012 ook een ‘eetkelder’. Achter het fornuis verwent chef Eddy de papillen van de wijnliefhebbers nu met zijn unieke gave om gerechten en wijnen te combineren, een specialiteit waar zijn restaurant vandaag om bekend staat. Vertaald in driegangenmenu’s voor de lunch en vier, vijf of zes gangen ’s avonds biedt deze vruchtbare kruisbestuiving tussen gerechten en hun oenologische pendant een onvergetelijke ervaring aan levensgenieters uit heel Brussel, in een aangenaam kader.
Dit exclusieve concept, een creatieve ontmoeting tussen lokale seizoensproducten en de beste wijnen, kreeg tussen 2013 tot 2015 drie keer na elkaar een Bib Gourmand Michelin, die uiteindelijk werd omgezet in een ster vanaf 2016 tot heden.
Menu - Restaurant
HIER STAAN ONZE VOORSTELLEN OM EEN EETLUST TE CREËREN
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden en enkele publieksstatistieken uitvoeren. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan wij ervan uit dat u deze accepteert.begrepen